domingo, 15 de noviembre de 2009

SEGUIMENT I EVOLUCIÓ DE LA WQ

Les dificultats o conceptes que defineixen la PAC. Valoració de grup.

He de dir que la primera dificultat que he trobat es entendre que era una webquest i per a què servia. Una vegada superada aquesta etapa es va iniciar una segona on havia de familiaritzar-me de com s’havia de fer o crear una wq.

Comentar també la dificultat de trobar grup, ha sigut una mica difícil crear un grup. Al final vam poder crear un grup. Som tres nois i porten un ritme de treball bastant avançat. Hi ha una comunicació fluida entre els tres participants del grup. No hi ha hagut una repartició del treball amb papers predeterminats sinó que cadascú ha anat fent les seves participacions dintre del grup i els altres han dit la seva.

He pogut experimentar que la major dificultat del grup es posar-nos d’acord amb coincidir per poder fer aportacions més àgils. Suposo que podem millorar en aquest sentit dintre del grup. Aquesta seria una autocrítica que s’ha superat alhora de quedar en dies concrets per aportar la informació. Un de nosaltres s’ha encarregat de crear la wq, un altre de començar a proposar idees i el tercer a fer una valoració de la matèria. En realitat vam escollir ràpidament el tema a tractar i dirigir-lo, en el nostre cas una wq cap els alumnes.

Tenim dificultats tècniques per omplir la wq però anem fent i parlant, quan un no sap que fer de seguida pregunta els demés. En general crec que hi ha bona comunicació encara que a vegades no ens queda del tot clar.

Respectem els temps de treball i som capaços de dir lo que pensem de les aportacions, sempre amb respecte. Ara estem acabant l’avaluació, conclusions i tarees. Si que coincidim dient que costa omplir les graelles, ja que va lent i depèn d’Internet que el treball quedi gravat. La professora ja ens ha avisat però encara així costa molt.

Estem treballant amb els alumnes temes de resolució de problemes, de gestió d’emocions i d’autocontrol al igual que el treball d’habilitats socials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario